Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : O namaStandardi kvalitete 14.07.2024    

SIGURNOST VAŠIH PODATAKA I KVALITETA NAŠE USLUGE SU APSOLUTNI PRIORITET ZA NAS!


Omni Aspect d.o.o. u svojem poslovanju aktivno primjenjuje:ISO 27001:2013 - Sustav upravljanja informacijskom sigurnosti
 

Certificiranjem tvrtke po standardu ISO 27001 koji predstavlja najvažniju međunarodnu normu za upravljanje sigurnošću informacija, uskladili smo sve procedure odgovornog postupanja s informacijama s praksom EU, te se obvezali osigurati zaštitu podataka poslovnih partnera u svim aspektima poslovanja na način da čuvamo njihov integritet i sve podatke tretiramo kao tajne. 

Certifikacijom u području razvoja, implementacije i održavanja softvera te pružanju usluga korisničke podrške (Help Desk) potvrdili smo da u potpunosti zadovoljavamo kriterije sigurnosti koje moraju imati tvrtke koje rade s javnom upravom i osobama s javnim ovlastima, te koje u svom radu imaju pristup njihovim podacima, a prema Zakonu o informacijskoj sigurnosti (NN 79/2007) i Uredbi o mjerama informacijske sigurnosti (NN 46/08). Certifikat možete pogledati ovdje.


ISO 9001:2008 - Sustav upravljanja kvalitetom
 

Uvođenjem i certificiranjem sustava upravljanja kvalitetom u području razvoja, implementacije i održavanja softvera, te pružanju usluga korisničke podrške (Help Desk) jasno je iskazana orijentacija tvrtke prema zadovoljstvu korisnika njezinih proizvoda i usluga kao najvažnijem parametru uspješnosti rada tvrtke, a njegovom re-certifikacijom i usklađenjem s najnovijom verzijom standarda ta je orijentacija potvrđena. 

Usmjerenost na potrebe i očekivanja korisnika naših usluga i programa, te zadovoljstvo korisnika ostvarenom suradnjom su jedne od najvažnijih vrijednosti prema kojima naša tvrtka mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost. Certifikat možete pogledati ovdje.

 

ISO 20000:2011 - Sustav upravljanja IT uslugama
 

ISO 20000 je međunarodna norma za sustave upravljanja IT uslugama koja pokriva ključne procese u životnom ciklusu usluga. Posjedovanjem certifikata ISO 20000 dokazujemo da je naš sustav upravljanja IT uslugama u skladu s najboljom svjetskom praksom.

Uvođenje i certificiranje sustava upravljanja IT uslugama u Omni Aspectu predstavlja alat za osiguranje stalne kontrole, veće učinkovitosti i mogućnosti za kontinuirano poboljšanje, te nam kao pružatelju usluga omogućava povećanje kvalitete usluga isporučenih kupcima.  Ovo je treća u nizu ISO normi koje smo implementirali, zajedno s ISO 9001 i ISO 27001, te kao takva čini usklađen sustav upravljanja kvalitetom, informacijskom sigurnosti i IT uslugama.


Kodeks etike u poslovanju (HGK)
 

Omni Aspect kao potpisnik Kodeksa etike u poslovanju prihvaća obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, istinitosti, učinkovitosti, transparentnosti, kvalitete, postupanja u dobroj vjeri i poštovanja dobrih poslovnih običaja prema poslovnim partnerima, poslovnom i društvenom okruženju te vlastitim zaposlenicima.
Tekst Kodeksa etike u poslovanju možete pogledati ovdje.
Popis tvrtki potpisnica Kodeksa etike u poslovanju možete pogledati ovdje.
OmniAspect d.o.o.
je dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu za 2011. godinu. Povelju Hrvatsko društvo za kvalitetu dodjeljuje tvrtkama i pojedincima zaslužnim za promicanje ideje kvalitete na našim prostorima.

Kontakt

Objavi na mreži