Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 19.04.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.




"Imate li dobar printer???"

stu 5

Napisano:
5.11.2013. 13:43  RssIcon

Prije nekoliko tjedana, nakon slanja newsletter-a (kojeg kao da je Bog poslao - veli odvjetnik), dobila sam poziv iz odvjetničkog ureda o mogućnostima i, naravno, cijeni programa Ovrhe+. Bila je frka, sam početak  suradnje s ovrhovoditeljem koji je najavio za 10-tak dana nešto manje od 1000 predmeta. "Ako uzmem vaš program, mogu li garantirati ovrhovoditelju da će u roku dva dana biti gotovi prijedlozi i poslani javnom bilježniku?" Moj odgovor je bio: "Imate li dobar printer?"

Odmah slijedeći dan održala sam prezentaciju, suvišno je reći da su službenice u uredu bile oduševljene. Na prezentaciji je bio i predstavnik ovrhovoditelja, dogovorili smo kako će u elektronskom obliku organizirati podatke za import. U slijedeća tri dana izvršena je instalacija programa i edukacija korisnika. Odmah po dobivenoj Excel tablici od ovrhovoditelja, naša korisnička podrška pomogla je udaljenim putem importirati podatke u program. Ma to i nije bila pomoć, već "kontrola" za sigurnost da su sve zapamtili i da će od prve sve biti kako treba prebačeno u Ovrhe+. 
Prijedlozi za ovrhu printani su na dva printera :), dobra printera, i ne mogu vam reći koliko sam bila sretna i ponosna što smo sudjelovali u ovom uspješnom početku jedne poslovne suradnje. I dalje se, kroz podršku često čujemo s uredom jer....tu i tamo se naiđe na neku novu potrebu u daljnjem praćenju ovršnih predmeta.

A Vi....ako imate dobar printer i potrebu za dobrim programom za evidenciju i vođenje ovršnih predmeta, javite se i dogovorit ćemo se za prezentaciju.

Tagovi:
Kategorije:

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog